пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach

Kan Dortmund endelig løfte? Det ville være tilrådelig - avdelinger Jürgen Klopp er fordi etter lørdagens Bundesliga-programmet har falt til sisteplass. På den andre siden av barrikaden står Gladbach, et lag som fortsatt er ubeseiret i år ..

Borussia Selv om flyet ble forsinket i retur fra Kypros, der torsdag unibet beseiret lokale Apollon og nærmet seg for å gå videre til play-off Europa League, stemningen i hytta, men det gjorde ikke påvirke det. Colts har en fantastisk form og, hvis dag i Dortmund miste en, gå til deres fylte 18 Bundesliga kamp på rad uten nederlag.

Teknisk feil som forårsaket forsinket avgang av Middelhavet, ifølge trener Lucien Favreho bare detaljer; mer viktig er at vi klarte å vinne og strekke så drømmende start på sesongen. "Selvfølgelig er det frustrerende, men det er ingenting jeg kan gjøre. Selv om vi er glade fordi vi jobber hardt og betalt oss. Men ikke glem at det er bare november og vi må ikke la opp," sa sveitsiske strateg. more: unibet bonus - http://uni-no.com

Kampen i Dortmund normalt ville forestilt mareritt av de fleste lagene, dette er tilfelle, men en helt annen måte - å vinne på Westfalenstadion er fortsatt i ligaen synes å være noe komplisert. Borussia falt hjemme tre ganger, og selv om det i Champions League rullende på Bundesliga scenen står overfor en stor krise. Ifølge Favreho Men er forsiktighet hensiktsmessig.

"Jeg har sett noen av sine kamper, og resultatene er ikke helt rettferdig," advarer han. "Vi har fortsatt et veldig godt lag, selv om de er for øyeblikket sviktende. Kvaliteten på troppen er stort, noe som er tydelig sett i Champions League. Noen ganger lykkes bare unibet bestemme små detaljer", sier Favre.

Selv om få tvilte på at dortmundští snart stige, men deres situasjon er blitt alarmerende faktisk - (!) I ligaen tapt fem ganger allerede På rad og Jürgen Klopp et presserende behov for å finne ut hvordan å begynne å vinne igjen. "Hvis du ser på Gladbach, vil du se et lag som gjør absolutt alt," sier trener impulsive. "For oss er det akkurat motsatt. Surrende men ikke har tenkt å. Vi arbeider hardt, og håper at det snart vil bli reflektert i resultatene," la han til.

Hjem strateg vet ennå om det vil være tilgjengelig to unibet viktige spillere - keeper Roman Weidenfeller og midtbanespiller Marco Reus dyre begge har mageproblemer. På den annen side, er ingen rapporter om skader; Favre har et komplett lag og det eneste det kan bry trøtthet etter Europa League.

Немає коментарів:

Дописати коментар