пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

SC Freiburg - Schalke 04

På den tredje konkurransen seier på rad på lørdag ettermiddag angripe Freiburg. Han vil rival Schalke, som er utvinne fra nederlag i Champions League ...

Inntil for en uke siden, endelig kom hjem førstepremien i Bundesliga denne sesongen. Den lange ventetiden endte på jord rookie 1. FC Köln, kampen falt ett mål fra straffemerket hun så Vladimir Darida.

Freiburg og klarte å bygge videre på de vellykkede Cup opptredener fra München til å lande TSV 1860 han vant overbevisende 5: 2 og avanserte til fjerde runde.

"Schalke har scoret bare veldig lite. De har god kvalitet og, selvfølgelig, har flere distinkte personligheter," innser Freiburg trener Christian Streich.


Hjem til Schalke feilet og tapte seks av sine åtte siste kamper, eller peke nevytěžili siste tre gjensidig engasjement. I et forsøk på å avslutte denne serien vil ikke hjelpe ham Batz, Krmaš, Perger, Philipp og Stanko.

Schalke hadde mislyktes tidlig i sesongen, kulminerte avgang av trener Jens Keller. Den erstattet Roberto Di Matteo og hans ledelse team under vekslende vinner med nederlag. Siste lykkes i Champions League, ett-mål bly i Lisboa klarte å oversette til poeng vunnet og Sporting beseiret 2: fjerde

"Vi ønsker tre poeng, det er målet vårt," annonserte før kampen Maxim Choupo-Moting.

"Definitivt vi har en kvalitet til at vi Freiburg vant, men må vise mer selvtillit enn mot Sporting," sier kamerunske landslaget.

Schalke forrige uke mistet en av sine største stjerner, midtbanespiller Julian Draxler alvorlig skadet låret muskelen, hadde kirurgi og i løpet av dette kalenderåret allerede ikke spille.

Fravær av den tyske representanten ikke bare tap som de må forholde Schalke. Utenfor spillet er også Giefer, Felipe Santana, Kolašinac, Matip, Goretzki og Farfán.

Немає коментарів:

Дописати коментар