пʼятниця, 17 квітня 2015 р.

VfL Wolfsburg - Hamburger SV

En av de mest gjentatte klisjeen om fotball sier at i den lokale derby skjemaet går bort, og resultatet kan være noen. Dette kan være sant, men hvis Hamburg i Wolfsburg i dag faktisk vunnet, ville det være en overraskelse, som ikke håper, kanskje til og med hans egne fans ..

Mens HSV kjemper i de nedre etasjene av bordet, Wolves hentet fenomenal form, han har vunnet sju ganger på rad og leder inn i Champions League. I løpet av denne serien, klarte de å gå videre til fjerde runde Pokal, mye nærmere play-off Europa League hjemme for å klatre opp til andreplass, fire poeng bak ledende Bayern. VW-Arena på søndag er utsolgt og traff hjemmefansen forventer en triumf.


"Jeg liker måten vi spiller nå," trener Dieter Hecking legger ikke skjul på. "Det viser hva kvalitet i troppen vår dekning." Til tross for den forståelig optimisme forblir forsiktige strateg vellykket - tross alt, Hamburg tradisjonelle rival, som vil matche opp vyhecovaný. Dessuten begynte han i de siste ukene etter en vanskelig start på sesongen igjen blomstre. "Kom ut av skallet sitt. Stemningen i laget er den mest balanserte på lenge", sier Hecking.

En annen faktor er den formen for HSV mot elite motstandere - kunne knytte med Bayern og Dortmund og Leverkusen beat, som allerede er svært anstendig poengsum. "Vi må vise i hver eneste kamp, ​​så vel som stridslystne ytelse mot Bayer," kommenterte forsvareren Johan Djourou. "Jeg selv er nå i toppform," sier han ubeskjedent.

Sveitsiske stopperen skal nå stå i midten av forsvaret til gjestene sammen med Heiko Westermann; hans sår kalv er greit. Men et spørsmålstegn svever fortsatt over start Marcell Jansen. På den annen side vil definitivt gå glipp av Marcel Schäfer, som skadet seg på låret, og langtidsskadde Ricardo Rodriguez.

Немає коментарів:

Дописати коментар