понеділок, 28 грудня 2015 р.

Arsenal FC - AFC Bournemouth

Crazy karusell Premier League fortsetter, og bare to dager etter siste kamp, ​​neste runde. Med en annen følelse å det går Arsenal og Bournemouth, to lag fra hver sin ende av tabellen. Mens kjemper om tittelen, men Gunners på Boxing Day lidd et skammelig fiaskoen, unngå nedrykk-ivrige Cherries fortsette i bedre form og sjette gang på rad tapt. Denne tid, selv med en ren konto.

For å opprettholde null treff hovedsakelig fordi kampen mot Crystal Palace viste ganske paradoksal ytelse. Andre ganger rozhýřené naivt og kjærester eller angripe (og særlig hindre) Eagles lag tillot ikke et eneste skudd på keeper Boruc - og verken Bournemouth har ikke vært veldig vellykket. En målløs uavgjort er også den første på 29 liga dueller.


Eddie Howe kostnader, men sikkert har ingen grunn til å henge hodet. Allerede sa hun šestizápasová ledningen uten nederlag er en absolutt nybegynner Premier League med en Bet365 bonus og Vervekode respektabel, spesielt med tanke på ikke akkurat ideelle økonomiske forhold vedrørende hovedsakelig bakgrunn. Jedenáctitisícový stå - den minste i moderne historie av ligaen - ikke ta opp betydelige inntekter, som ble undertegnet på morsomme bøter for brudd på FFP.

Men tilbake til Arsenal. Teamet fra Nord-London hadde en perfekt mulighet til å ta ledelsen i Premier League siden Leicester etter ti kamper, "endelig" tapt. Wengers lag, men upopulær Southampton jord samlet den skammelige fiaskoen 0: 4, som er den verste nederlag siden en gal kanarifugl med Chelsea tjueen måneder siden.

Dessuten er det nesten på dagen nøyaktig ett år etter at siste kamp i Souhtamptonu, som Arsenal tapte også uten deg i spillet fryktelig čuchnul. Det er hvor vanskelig det er direkte sjokk selv for de som mister litt telles. Nå må de Özil, Koscielny et al. raskt tilbake til en edru tilstand og ansvarlig bygge neste kamp. Et annet tap ville ha kastet av velferd på uakseptabel periode.

Ingen fersk skade eller et av lagene ikke registrerer, men det er tvilsomt om noen av lederne ty til minst delvis rotasjon. Bedre forhold for Eddie Howe har sikkert, som Arsene Wenger er (som vanlig) står overfor en stor sykestue.

Немає коментарів:

Дописати коментар