понеділок, 28 грудня 2015 р.

Manchester United - Chelsea FC

Bare mindre enn to dager etter siste kamp mot Chelsea gir den annen liga stint. Crazy Christmas programmet tar nystartede menigheter Guus Hiddink på Old Trafford, og skapte lider som de fra Stamford Bridge. Andre ganger spektakulær duell om tittelen i dag er et møte mellom to urolige klubber, som de håper å pusse opp sin siste ære.

Chelsea legger ut på en ny æra, en æra uten Jose Mourinho, som ble erstattet av en annen mann, som implementerer en andre stint i London. Guus Hiddink er imidlertid ikke igang engasjement fullt optimalisert, fordi i en hjemmekamp mot Watford ble han bare ett poeng for uavgjort 2: andre Spesielt angre miss straff Oscar ti minutter før slutt, noe som ville ha helt snudd resultatet.

Blues senket bugs defensive spillere - alle fall middelmådig Nemanja Matić skylde klønete straffespark, mens passive obstruksjon Gary Cahill lov å score Ighalovi. Likevel, etter avgang av Mourinho kan finne noen forbedring - spesielt etter noen av Unibet bonus og Vervekode de individuelle spillere. Det gjør også liker ikke en rekke Chelsea-fansen, som anklager henne for å forråde den tidligere fotballmanager.

Langvarig krise har kommet inn i siste mester til femtende plass, der de ikke ville flykte. Kanskje enda større elendighet, men for tiden lider av Manchester United. Red Devils mens du holder på til sjette plass i tre-punkts tap på posisjonen i Champions League, men i Premier League i øyeblikket sammen med Aston Villa og Sunderland er ikke svakere enhet.

Wards Louis van Gaal har herjet store strøm av tillit - en faktor som i stor grad forårsaket den katastrofale serie selv Chelsea. Selv det, men i tider med størst hån mistet fire konkurrerende kamper på rad og faller ut av Champions League. Fire ganger faktisk stolt Manchester United ikke har tapt allerede 54 år gammel. Posisjon nederlandsk manager er allerede abysmal - bare en seier kan holde stolen - men sannsynligvis ikke det engang. more: Sport betting - www.sportbet-bonus.com

La oss gå tilbake i tid til de dager da begge lagene fortsatt var en fryktinngytende motstandere for noen i England. Chelsea har i de senere år betydelig mer vellykkede i gjensidige kamper i alle turneringer bukket forente åtte ganger på rad, og nå har vunnet fem ganger. Bedre takle selv de nyeste sammenstøt i april hjemme velde Red Devils 1: 0 målet Eden Hazard.

Немає коментарів:

Дописати коментар