середу, 23 грудня 2015 р.

Denver - LA Lakers 107:111

Los Angeles Lakers basketball slettet i tirsdagens NBA kamp på banen Denver tap av 21 poeng og vant 111: 107th Kobe Bryant bidro til å vinne 31 poeng, pluss forsvaret bremset rozjetého Will Barton.


Innbytter Barton scoret i første omgang for 23 poeng og Denver på et tidspunkt ledet 64:43. Lakers har imidlertid bedret seg og klarte å snu kampen. Bryant, som etterfulgte jednozápasové fravær på grunn av problemer med skulderen, 31 poeng i forhold til deres sesongtoppen.
"Barton med oss ​​i første halvdel gjorde det han ville. Spurte jeg Kobe hvis han ønsker å forsvare seg. Han sa klart at det myker. Deretter lot han bare to poeng, det er bare helt fantastisk," sa han etter kampen entusiastisk Lakers trener Byron Scott.
Trettisyv, Bryant var elendig etter inn i sesongen og forbedret i desember gir en god ytelse. Journalister ham fordi etter kampen i Denver spørre som Betsson ønsker å revurdere sin beslutning om å avslutte en karriere. "Ikke i det hele tatt. Ikke engang en liten tenke på det," sa Bryant.
Omsetningen var god og Detroit spillerne som slo Miami 93:92, tross tap av 18 poeng. Pistons outshot sin motstander Troika 15: fjerde Vinner skuddet 
Betsson traff Kentavious Caldwell-Pope 55 sekunder før betsson bonus slutt.

I fin form spille DeMar DeRozan, som ledet Toronto 28 poeng for å vinne i Dallas. Raptors dominerte første kvartal 32:16, vil spillet ikke miste, og aldri en gang vunnet 103: 99th

Немає коментарів:

Дописати коментар