понеділок, 28 грудня 2015 р.

West Ham United - Southampton FC

Stor eufori, er det nå St. Mary Stadium, der på Boxing Day lokal Southampton virkelig spektakulært endte en rekke dårlige resultater og tydelig krysset Arsenal, en av kandidatene til tittelen. Også i siste ligarunde på de hellige venter en motstander fra London, spesielt trekkes på Boleyn Ground.

West Ham holder fortsatt ganske utrolig serien, fra begynnelsen av november alle kampene sine bortsett fra kampen mot Tottenham (miste 4: 1) endte i uavgjort. Hammers brakt siste punkt på land sist Aston Villa, og selv om det ikke har tapt fem på rad, ville deres fans har sikkert lyst til å vinne. Lederen Slaven Bilic, men må kjempe med en stor sykestue. "Vi har i dag svært begrensede muligheter, fordi jeg vil at mine spillere for måten de håndterer det, kompliment," sa den kroatiske treneren.


På listen over omkomne er fortsatt Manuel LANZINI, Andy Carroll, Victor Moses, Dimitri Payet, Winston Reid og Diafra Sakho. Helgen match med Villans tillegg nedohráli heller forsvarer Aaron Cresswell og James Tomkins. "Vi håper å kunne spille. Det er ikke noe alvorlig, men problemet er at spillet kommer for tidlig," sa Bilić at distribusjonen av disse to spillerne vil bli avgjort før like før avspark. "For Lanziniho med Carrol håper i stedet for å være starten var sannsynlig," la han til.

Det Southampton har til sykestua bare Graziano Pelle med Cédric Soares. Begge spillere, men var i konkurranse med Arsenal utmerket representert. Høyreback Cuco Martina blinket morsom hit hjem fra mellomdistansen håper for mål av måneden, Shane Long på spissen brakk Petr Cech to ganger. Ronald Koeman, men understreket primært defensiv kvalitet. "Hvis vi holde nivået av interferens, har vi nok av muligheter til å vinne igjen," tenker han.

"Det vil være en god test fordi West Ham har et sterkt lag. I de siste årene, selv om de har litt problemer med å vinne, men allerede fem ganger på rad tapte ikke, som i tilstrekkelig grad gjenspeiler det faktum at det er vanskelig å slå," sa den nederlandske piloten som returnerer til hvor han spilte inn sin første seier på benken hellige. "Boleyn Ground stadion er vakker og vi har gode minner om ham. Jeg gleder meg, og jeg vil gjerne takke våre fans som støttet oss perfekt, ikke bare hjemme, men også ute," lagt Koeman.

Немає коментарів:

Дописати коментар